Misiune mai specială pentru un polițist de frontieră din Timiș

O altfel de misiune pentru un polițist de frontieră din Timiș. Seara trecută, omul legii încadrat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, aflat în timpul liber în Timişoara, a observat în apropierea Gării de Nord, o femeie în vârstă care s-a prăbuşit pe trotuar la ieşirea dintr-o clinică.

„Imediat, Damir a fugit spre femeia aflată în dificultate pentru a-i acorda primul ajutor. Acesta a discutat cu doamna pentru a o linişti, reuşind să îi oprească sângerarea de la nivelul capului şi rugând-o să stea nemişcată până la sosirea unui ambulanţe. Aceasta a fost preluată în scurt timp, în condiţii de siguranţă, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specilitate de către cadrele medicale sosite la faţa locului. Mulţumim colegului nostru pentru implicare şi spiritual de iniţiativă de care a dat dovadă!”, transmite Poliția de Frontieră Timișoara.

Se redeschide Parcul Aventura de la Nădrag

Sâmbătă, 10 iulie 2021, Parcul de Aventura din Nădrag își va redeschide porțiile cu un program de la ora 12:00 la ora 16:00 în fiecare sâmbătă și duminică. Intrarea în…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole