Marți, timișorenii arondați PT 21, Plevna și Madgearu rămân fără apă caldă

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 14.06.2022, de la ora 8:00 până la ora 13:00, la  punctul termic 21, și de la ora 8:00 până la ora 18:00, la  punctele termice PLEVNA și MADGEARU.

“Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  București, Titan, Take Ionescu, Tapia (PT 21), respectiv Brașov, Filaret Barbu, Mihai Viteazu, Tudor Vladimirescu, 16 Decembrie 1989,  Caraiman, Gh. Doja, Plevna, Remus, 1 Decembrie, Virgil Madgearu (PT Plevna și PT Madgearu). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului“, arată compania.

Imagine indisponibilă - Buletin de Timișoara

Microbuzele școlare se întorc pe traseu

Odată cu debutul noului an şcolar de luni, 13 septembrie, programul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va reveni la normal. Astfel, pe raza municipiului Timişoara şi a…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole