Timișoara: Fundația BricoDepot va asigura finanțarea pentru cazare, mese calde și pachete de bun venit cu produse de primă necesitate pentru familiile copiilor internați la Spitalul Louis Țurcanu în parteneriat cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Fundația BricoDépôt continuă parteneriatul cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald pentru al treilea an consecutiv.

Proiectul „Adoptă o Cameră în Centrul pentru situații de urgență/criză Ronald McDonald din Timișoara” a fost desemnat unul dintre cei șapte câștigători ai celei de-a patra ediții a campaniei de finanțare „Casele bune schimbă vieți”, organizate de Fundația BricoDépôt, obținând un suport în valoare de 12.000 euro.

Astfel, timp de un an, Fundația BricoDépôt va asigura cazare, mese calde și pachete de bun venit cu produse de primă necesitate pentru familiile copiilor internați la Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, familii care sunt găzduite de Casa Ronald McDonald din incinta spitalului, pe durata spitalizării.

Mai mult, părinții vor beneficia și de servicii de asistență socială, consiliere, conectare și asistență juridică întrucât, începând din acest an, Casa a obținut licențierea definitivă ca Centru de suport pentru situații de urgență/criză „Ronald McDonald Timișoara”.

 „În proiectele sociale, ca și în retail, parteneriatele solide fac diferența. Ne bucurăm să avem un astfel de parteneriat cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald și să susținem un nou proiect al cărui impact am avut deja oportunitatea de a-l vedea – copii și părinți așteptați cu produse esențiale, mese calde și ședințe de consiliere psihologică”, a spus Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt România şi Membru ȋn Consiliul Director al Fundaţiei BricoDépôt.

Fundația BricoDépôt este alături de misiunea Fundației pentru Copii Ronald McDonald de a ține familiile împreună de trei ani și vreau să le mulțumesc pentru încrederea și sprijinul oferite. Proiectul Fundației “Adopt a room” a fost selectat în cadrul campaniei de finanțare „Casele bune schimbă vieți” organizate de Fundația BricoDépôt în 2021, 2022 si 2023, ceea ce ne onorează și ne arată că împărtășim valori comune și sunt convinsă că împreună putem crește Binele prin acest parteneriat deja cu tradiție. După susținerea programului “Adopt a room” în cadrul Casei Ronald McDonald de la Iași și București, anul acesta Fundația BricoDépôt va oferi sprijinul atât de necesar familiilor vulnerabile cu copii bolnavi din cadrul Centrului pentru situații de urgență Ronald McDonald din Timișoara. Dorința de a schimba vieți și de a asigura fiecărei familii un cămin sigur și un mediu sănătos chiar și în cele mai dificile momente stau la baza acestui parteneriat, care are un impact pe termen lung în comunitatea din care facem parte.“, susține Amalia Năstase, Președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole