Mărirea impozitelor și taxelor pentru 2022, în dezbatere

Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022 intră în 8 septembrie în dezbatere.

Dezbaterea în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, Bd . CD Loga nr. 1, et. 1 și prin platforma online ZOOM de la ora 17.

„Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General –   Serviciul Administraţie Locală sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 06.09.2021, ora 1200Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în data de 06.09.2021, ora 15,  intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza:  numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin  intermediul platformei online”, transmite Primăria Timișoara.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor este de 3 minute pentru fiecare participant.

Proiectul de hotarare il gasiți aici
https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=5863BFFCC25F7B52C2258733003EAE0B

Recomandările noastre

Cele mai citite articole