Maraton de vaccinare pe Stadionul CFR – începe luni, la ora 8

La  centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, situat pe stadionul CFR, strada Nera nr.4,  în perioada 25 octombrie, ora 08.00 – 26 octombrie, ora 20.00, cu ocazia Zilei Armatei României, se va organiza un maraton de vaccinare.

“Maratonul este un proiect al Ministerului Apărării Naționale ce se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19. Programul de funcționare al centrului de vaccinare va fi extins pe durata maratonului, asigurându-se  vaccinarea doritorilor împotriva COVID-19 pe toată perioada de desfășurare a acestuia. Astfel, începând de luni, 25 octombrie, ora 8.00, sunt disponibile 2 fluxuri de vaccinare, 1 flux  Pfizer și 1 flux Johnson & Johnson, cu posibilitatea suplimentării acestora la nevoie. La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV. Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente“, transmite Spitalul Militar.

Niciun caz nou de Covid-19 în Timiș

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei Covid-19, se prezintă astfel: Niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole