Mamografii gratuite pentru femeile din vestul țării – la Spitalul Municipal din Timișoara

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat, este atenționarea transmisă de medicii timișoreni. Astfel că, mamografia poate depista cancerul de sân într-un stadiu incipient cu doi ani înainte ca acesta să provoace simptome, poate fi mult mai ușor de tratat.

Olimpia Oprea, medic în cadrul Spitalului Municipal Timișoara, transmite că prin proiectul “Fii responsabilă de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân – etapa II – Regiunile de dezvoltare: Nord-Vest, Vest”, femeile cu domiciliul in județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara, cu vârsta cuprinsă între 50 – 69 de ani, pot beneficia de mamografii gratuite.

„Mamografiile gratuite se pot efectua atât în Timișoara, la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara, cât și la Spitalul Județean de Urgență Reșița. În perioada imediat următoare se vor putea efectua mamografii și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și la Spitalul Municipal Orăștie, în cadrul aceluiași proiect european”, transmite Olimpia Oprea.

Programarea la mamografie se poate face la numerele de telefon 0745.620.965, 0748.884.476, 0748.296.606.

Analize gratuite pentru cetățenii din Boldur

Primăria Boldur împreună cu echipa medicală din Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara organizează o evaluare clinică și ecografică gratuită pentru depistarea precoce a bolilor tiroidiene, atât pentru bărbați, cât…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole