Ludovic Orban: la Timiș se aplică principiul cine nu este cu mine trebuie să fie dat afară. Sunt epurări de tip stalinist

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astăzi că este revoltat de situaţia din PNL Timiş.

”Este absolut revoltător ce se întâmplă acolo. Acolo sunt epurări de tip stalinist. Au fost suspendaţi din funcţie aproape 20 de membri ai PNL, membri importanţi, membri care au participat la toate campaniile, membri care au contribuit la toate rezultatele bune care au fost obţinute la nivelul judeţului Timiş. Acolo se aplică cine nu este cu mine trebuie să fie dat afară şi nu mai are voie să participe la procedurile de vot”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL spune voalat că o vină privind situația din Timiș o are și Curtea de Onoare şi Arbitraj.

“La judeţul Timiş s-a brevetat că preşedintele interimar de la judeţ este şi preşedinte interimar la municipiu. El a convocat conferinţa municipală din 3 iulie şi tot el a vrut să o anuleze. Gândiţi-vă ce s-ar întâmpla dacă se convoacă congresul şi mie nu-mi convine care e raportul de forţe şi eu anulez convocarea şi îi trimit acasă pe colegii mei. Aşa ceva nu este posibil, nu este acceptabil. S-au formulat contestaţii la Curtea de Onoare şi Arbitraj care, din păcate, nu sunt soluţionate cu celeritate aşa cum ar trebui să fie soluţionate”, a precizat Ludovic Orban.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole