Ludovic Orban anunță că va anula alegerile de la PNL Timișoara, de astăzi: condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere.

Președintele PNL, Ludovic Orban anunță că va anula alegerile de astăzi de la PNL Timișoara deoarece ele au încălcat statutul partidului.

“Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal. Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri”, este mesajul președintelui PNL.

Măsurile anunțate

“În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL”, a mai spus Ludovic Orban.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole