Lucrările la Cinema Studio continuă. În final, podul devine un HUB modern și acoperișul va avea un ecran retractabil

În prezent se desfășoară ample lucrări de demolare menite să îndepărteze părțile slabe și să le înlocuiască cu structuri de beton care să susțină noile utilități date clădirii.

“Pereții laterali ai cinematografului vor fi cămășuiți cu beton ca să întărească clădirea și să susțină aceste noi utilități”, se arată într-o informare de presă.

Podul devine un HUB modern

“În podul actual al clădirii se va crea un HUB modern dedicat educației prin film și producției locale de film locale ce va reuni spațiul de co-work, deskurile pentru echipele festivalurilor de film și ai celor care produc filme în oraș, radioul, biroul administrativ, sala de ședințe, spațiu depozitare, kitchinetă, toalete”, transmite Cinema Studio.

Acoperișul cu ecran retractabil

“Pe noul acoperiș, se va monta un ecran retractabil, pe structură metalică, o scenă pentru evenimente mici, dotate cu sistem de sonorizare, mixer și proiector dedicat și se va construi un bar cu terasă pentru 80 de persoane. Tot pe acoperiș vor fi montate o parte din echipamentele tehnice ale clădirii”, mai spun reprezentanții Cinema Studio.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole