Lucrări Aquatim. Presiune scăzută apei în Sacoșu Turcesc și câteva străzi din Făget, Homojdia, Șanovița și Ghizela rămân fără apă

Aquatim anunță că în mai multe localități timișene sunt planificate spălări ale rețelelor de distribuție a apei în perioada imediat următoare. Astfel, miercuri, 28 decembrie, între orele 8-16, presiunea apei va fi scăzută în Sacoșu Turcesc, iar joi, 29 decembrie, între orele 9-14 se va întrerupe furnizarea apei în Făget, pe străzile Gheorghe Doja, Vasile Alecsandri, Ștefan cel Mare, George Gârda, 1 Decembrie 1918, Calea Lugojului, Calea Bichigiului și în Homojdia, Șanovița și Ghizela.

Spălarea rețelelor este o operațiune de mentenanță preventivă ce urmărește asigurarea unei calități adecvate a apei potabile. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, pentru scurt timp. Recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și, după caz, să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole