Lovitură dură dată de DNA deputatului liberal Cosmin Șandru – un apropiat al șefului PNL Timiș, Alin Nica – în dosarul de trafic de influență şi dare de mită

Veselia pare că a cam pălit în tabără câștigătoare din PNL Timiș, după ce partidul AUR a publicat o înregistrare cu două personaje importante din cadrul filialei, care încercau să-l convingă pe deputatul Titi Stoica să lipsească de la moțiunea de cenzură în schimbul unor posturi și funcții.

Practic, cei doi liberali – deputatul Cosmin Șandru și Nicolae Bitea, membru în BPJ al PNL Timiș -tranzacționau ca în Flavia angajări la stat, ba chiar au ajuns atât de jos încât să propună înscrierea “de formă“ în PNL a celor care urmau să fie angajați. PNL Timiș a ajuns în viziune celor doi un fel de chioșc de bilete din gara în care impiegatul de mișcare Alin Nica a fost recent să salute Trenul.

Negările și tânguielile deputatului Cosmin Șandru, amenințările voalate cu justiția pe care le transmite pe diverse canale, atât pentru media, cât și pentru politicieni, arată infecția care stă bine ascunsă până la un moment dat în asemenea indivizi. Cum soția deputatului este consilieră personală a lui Alin Nica la CJ Timiș există suspiciunea rezonabilă că șeful politic al deputatului era la curent cu actele sale de vitejie.  

Veștile proaste pentru familia Dinulescu-Șandru și pentru familia câștigătoare condusă de vechilul Alin Nica, au venit ieri chiar de la justiție, invocată de tânărul deputat, adică de la DNA.

Din fericire dosarul care îl vizează atât pe deputatul Cosmin Șandru, cât și pe Nicolae Bitea, membru al Biroului Politic Județean al PNL Timiș, este instrumentat de structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție, și nu de DNA Timișoara, așa că accesările conturilor pentru a vedea disponibilul sunt zadarnice.

AUR a transmis că deputatul Ciprian Titi-Stoica va fi audiat de DNA, astăzi, în contextul scandalului privind negocierea unor funcţii în schimbul absenţei de la votul pe moţiunea de cenzură care a trecut marţi în Parlament.

Potrivit AUR, Stoica a depus o plângere penală pe numele deputatului liberal Cosmin Şandru pentru „infracţiunile de trafic de influenţă şi dare de mită”.

„Mâine, 7 octombrie, la ora 14,00, domnul deputat Ciprian Titi Stoica va fi prezent la sediul DNA pentru audiere”, a informat AUR.

Interesante vor fi însă și declarațiile deputatului liberal, care a negat că pe înregistrarea AUR ar fi vocea sa. Dacă într-adevăr nu este vocea sa, pe cine ascunde atunci Cosmin Șandru? Să fie un șef politic care trebuie protejat?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole