Locuitorii celei mai bogate comune din țară – Dumbrăvița – primesc ajutoare din Germania, o vidanjă

Horia Bugarin, primarul celei mai bogate comunei din tară, Dumbrăvița, anunță că administrația locală primește ajutoare din Germania.

Este vorba despre o vidanjă, superioară celei cu care își desfășoară în prezent activitatea.

“În luna octombrie a anului trecut am efectuat o vizită de lucru în Germania. Am considerat că este vitală pentru dezvoltarea noastră inițierea unor relații cu  municipalități din alte state europene. Astfel, săptămâna trecută am onorat invitația de a reveni într-unul dintre aceste orașe unde am găsit deschidere, la Straubing. Administrația locală din Straubing a decis să ne și ajute cu o donație constând într-o vidanjă net superioară celei cu care ne desfășurăm in prezent activitatea. Noul utilaj este deja în Dumbrăvița urmând sa fie folosit la următoarele intervenții. Vom întări in perioada următoare relațiile cu Straubing și vom avem multe de învățat din experiența lor“, spune Horia Bugarin.

Comuna, una dintre cele mai bogate din țară, suferă la capitolul utilități, iar extinderea imobiliară este mult înaintea posibilităților administrației de a investi în lucruri de bază – apă, stradă, canal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole