Lipsa “bărbaților politici“ din PNL Timiș a făcut ca femeile să fie scoase la împărțit de flori chiar de 8 martie

PNL Timiș arată că penibilul în politică este fără margini sau că cerul este limita.

Astăzi organizația a realizat în Timișoara, cu ocazia zilei de 8 martie, o acțiune care arată numărul redus de membri care au rămas alături de peneliști după scindarea produsă cu ocazia alegerilor din PNL Timișoara de vara trecută și apariția pe piața politică a Platformei Liberal Conservatoare, condusă de consilierul local Raul Ambruș, care este de facto liderul liberalilor din municipiul de pe Bega.

Așa cum obișnuiesc partidele să procedeze la diverse sărbători, și PNL a organizat astăzi o acțiune prin care a dorit să ofere o floare doamnelor din oraș.

Cum însă  alături de viceprimarul Cosmin Tabără au rămas extrem de puțini membri ai partidului, în acțiunea au fost angrenate inclusiv femei, care ar fi trebuit să fie beneficiarele cadourilor și nu scoase la muncă chiar de ziua lor.

Din fotografiile postate de PNL Timișoara pe Facebook se vede cum o doamnă este pusă să ducă cu brațul lalele, deoarece din grup pare că au lipsi bărbații adevărați.

Nici nu putea fi altfel din moment ce în grupul peneliștilor și-a făcut loc și consilierul local Adrian Lulciuc, șef al Poștei Timișoara, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate și conflict de interese.

Aflate într-o evidentă și accelerată moarte clinică, PNL Timișoara, precum și PNL Timiș arată pe zi ce trece ca niște nave eșuate care așteaptă doar să se scufunde.

Să sperăm că actualii căpitani de vas nu vor împinge în apă vreo femeie din barca de salvare pentru a-i lua locul, ci se vor scufunda împreună cu nava pe care nu au știut să o conducă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole