Sorin Grindeanu, provocare pentru șeful USR, Cătălin Drulă, deputat de Timiș: să vină să demonstreze că a fost de 10 ori în județ de când a primit mandatul să se întâlnească cu iubitul electorat

Prim-Vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a lansat astăzi la Timișoara, într-o conferință de presă, un atac extrem de dur la adresa șefului USR, Cătălin Drulă, deputat de Timiș.

Acesta l-a acuzat pe Cătălin Drulă că și-a abandonat electoratul și nu ajunge în județ.

Să știți că am înțeles că vin unii parașutați în Timiș, dar vă aduc aminte că e un domn la al doilea mandat de parlamentar de Timiș care e și președinte de partid pe care îl cheamă Cătălin Drulă, dacă nu știați e deputat de Timiș, eu cred că trebuie să readucem aminte oamenilor că domnul acesta e deputat de Timiș. Eu nu cred că în două mandate de când e a fost de 10 ori la oamenii care l-au votat și l-au trimis în parlament. Ia, hai să numărăm, din 2016 o fi fost de 10 ori să se întâlnească cu iubitul electorat în Timiș care l-a trimis în parlament?. Așa că domni din ăștia cu gura mare care vin și ne dau lecții sunt convins că vor veni și acum și vor spune că domne Grindeanu ne-a atacat nemeritat. Domne, să vină să demonstreze că a fost de 10 ori în județul Timiș de când a primit mandat. Din 2016. E la al doilea mandat“, a spus Sorin Grindeanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole