Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu: Situația de la Timișoara arată de cât cinism e în stare USL. Primăria a solicitat Guvernului în septembrie 106 milioane de lei pentru Colterm. A primit 0 lei

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a comentat situația de la Timișoara unde cetățenii au fost lăsați în frig de către aceiași liberali care sunt groparii principali ai Colterm.  

“Situația de la Timișoara arată de cat cinism e în stare USL. Vechii politicieni au distrus sistemul de termoficare, cei 8 ani de administrație liberală de la Timișoara au lăsat în urmă datorii record de 316 milioane de lei, dar astăzi vinovat e primarul USR. Au furat din COLTERM milioane de euro. Dominic Fritz a făcut o plângere la DNA și sper ca justiția să își facă repede treaba pentru a afla timișorenii și românii cine a lăsat în frig orașele, cine a falimentat sistemele de termoficare“, spune Ionuț Moșteanu.

Vina primarului de la Timișoara este că e USR-ist.

“Vina primarului de la Timișoara este că e USR-ist. Primăria Timișoara a solicitat Guvernului în septembrie 106 milioane de lei pentru Colterm, din Fondul de Rezerva. A primit 0 lei. Primăria a solicitat cărbune din rezerva strategică națională. Niciun răspuns până în prezent. Unde s-au împărțit banii? PNL – 67% din bani, PSD – 16%, UDMR 14%. #EchipaCastigatoare a fost răsplătită din bani publici. Marile 25 primarii din țară au nevoie urgentă în acest moment de aproape 2 miliarde de lei pentru a face față crizei energetice internaționale și pentru a trece cu bine de iarnă. Astea sunt adevăratele probleme ale românilor“, a mai precizat liderul deputaților USR și purtătorul de cuvânt al partidului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole