Liberalii se scuză de două zile că l-au votat pe useristul Cristian Amza administrator special la Colterm. Acum e rândul liderului grupului liberal, Adrian Lulciuc, fost pedelist

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, a fost primul liberal care și-a negat votul acordat marți în plenul Consiliului Local pentru numirea șefului USR Giroc, Cristian Amza, ca administrator special la Colterm. Articolul aici.

Deși au trecut mai mult de două zile de la ședința de plen, ecourile acestui vot nu s-au stins, iar liberalii continuă să de dezvinovățească de alegerea pe care au făcut-o.

Astăzi, liderul grupului PNL din CLT, Adrian Lulciuc, fost pedelist, a transmis un mesaj de justificare.

“Epopeea Colterm nu s-a încheiat. Propunerea de numire a dlui Cristian Amza, membru marcant al USR, în calitate de administrator special la Colterm, a fost introdusă în ultimul moment, fără consultare sau dezbatere, pe ordinea de zi suplimentară a plenului  Consiliului local, din 23 noiembrie. Dacă nu am fi acceptat această propunere, întreaga procedură de insolvență ar fi fost anulată, ceea ce ar fi însemnat încă un dezastru pentru compania de termoficare“, a scris pe Facebook, Adrian Lulciuc, care avea la fel ca și ceilalți liberali opțiunea să nu voteze dacă le displăcea alegerea USR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole