Klaus Iohannis la Congresul PNL: Guvernarea înseamnă responsabilitate, nu un loc al gâlcevii nesfâşite. Am încrederea că parteneriatul său cu PNL va continua

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că Partidul Naţional Liberal are obligaţia să continue să guverneze responsabil şi a subliniat că guvernarea „nu este un loc al ironiilor sau al gâlcevii nesfârşite, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi într-o dezbatere pe reţelele de sociale, iar când apare primul impas îşi iau lucrurile şi pleacă”.

„Guvernarea presupune, în primul rând, o muncă de echipă, cu parteneri care se bazează pe relaţii de respect şi încredere reciprocă, iar Partidul Naţional Liberal are obligaţia faţă de români să continue să guverneze responsabil. Guvernarea nu este un loc al ironiilor sau al gâlcevii nesfârşite, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi într-o dezbatere pe reţelele de socializare, iar când apare primul impas îşi iau lucrurile şi pleacă. Guvernarea înseamnă responsabilitate, perseverenţă, tenacitate, dialog real cu cetăţenii. Cine nu este pregătit pentru aşa ceva nu poate guverna în România”, a precizat Klaus Iohannis, în discursul susţinut la Congresul PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, sâmbătă, încrezător că parteneriatul său cu PNL va continua.

„Eu am încredere că parteneriatul pe care l-am început acum mulţi ani cu Partidul Naţional Liberal va continua şi va produce multe beneficii pentru România. Sunt încrezător că viitorul va fi unul bun pentru Partidul Naţional Liberal şi că guvernarea va fi bine gestionată de liberali, care vor şti să susţină un Executiv racordat la provocările momentului şi preocupat de dezvoltarea ţării pe termen mediu şi lung. Contaţi mereu pe implicarea mea pentru a pune în aplicare programul pentru care românii ne-au oferit încrederea şi sprijinul lor! Un program care are în prim-plan o Românie normală, mai puţin afectată de scandaluri şi dispute sterile şi mult mai mult orientată spre creştere organică, spre bunăstare, spre şanse egale pentru toţi, spre servicii publice moderne.

Cu alte cuvinte, o democraţie consolidată şi un viitor mai bun pentru fiecare român”, a afirmat şeful statului la Congresul PNL.

El le-a transmis liberalilor că „trebuie să fie o echipă”.

„Eu vă mulţumesc şi vă doresc mult succes la acest congres! Văd că sunteţi energizaţi şi aşa este bine, dar la final trebuie să fim o echipă”, a conchis Iohannis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole