Ionuț Nasleu, fost consilier al lui Nicolae Robu: am plătit avocați împotriva lui Fritz – l-am convins pe Ionuț Gaiță să dea 120.000 de euro pentru nebunia lui cu Poli

Fostul consilier personal al lui Nicolae Robu la Primăria Timișoara, Ionuț Nasleu, reacționează la o afirmație a fostului primar care spunea că s-a înșelat în privința caracterului fostului director de la Piețe.

Nu este pentru primara dată când între Nicolae Robu și Ionuț Nasleu are loc un schimb de replici acide, însă de data acesta unele afirmații sunt extrem de grave.

Referitor la afirmatia dlui Robu ca ”s-a inselat asupra caracterului meu”, sa nu uite ca eu am fost ULTIMUL OM care a fost langa el. Ma refer la noaptea alegerilor de acum 2 ani, cand Sanda Grebla si Florin Ravasila s-au dus la USR si l-au vandut. Imi pare rau ca am fost langa el atatia ani, ca am platit avocati impotriva lui Fritz cand toata familia Robu imi dadea ordine sa il dau in judecata pe Fritz din cauza candidaturii sale, imi pare rau ca atunci dl Robu statea pe margine. Sunt niste lucruri pe care le spun in premiera, imi pare rau ca am facut toate astea, cu ”caracterul meu”. Mi-a zis un decan, pe cand jucam fotbal impreuna, ca o sa fiu dezamagit, pentru ca Robu nu e om de echipa. Totusi, va spun ca nu sunt suparat pe el, are o copilarie neterminata.

Regret alte lucruri in ceea ce il priveste pe fostul primar: ca i-am facut cunostinta cu Sanda Grebla, cu vocea ei tipatoare, si ca i-am facut facebook. Un alt gest pe care il regret este si ca l-am convins pe Ionut Gaita sa dea 120.000 de euro pentru nebunia lui cu Poli, ”copilul lui”. Nu vreau sa zic mai multe, poate daca se va mai plange vreodata de ”caracterul” meu, eu, care am fost mereu langa el si absolut toti l-au tradat si vorbesc si acum urat de el. Nu dau mai multe nume ale celor care l-au tradat, viceprimarii care au fost, nu este momentul sa o mai lungesc.

Am fost prieten cu interlopii, mai spune dl Robu, da, au fost colegii mei la sala, am facut sport de performanta, kickboxing. E vreo ilegalitate sa faci sport? (…) Imi pare rau inca o data de dl Robu, dovedeste un caracter pe care e mai bine sa il judece restul oamenilor. Eu inca il respect. Dl Robu, daca nu va fi candidat al PNL, al PSD sau al PNL-PSD il va face pe Fritz din nou primar. Se vor termina lucrarile mari, Buziasului, Bogdanestilor, voturile se vor imparti cu un candidat Robu independent si iata cum se iveste un al doilea mandat castigat de Fritz. Asta e, asa va fi, o sa imi dati dreptate candva. Nu as fi spus lucrurile astea daca nu se exprima in public despre caracterul meu, persoana care a iesit cu pieptul in fata sa il apere, in timp ce restul l-au abandonat. Este a doua oara cand ma dezamageste. Repet, dle Robu, nu am facut nicio ilegalitate, nici la Piete, niciunde. Sper sa nu mai plecati urechea la toti neavenitii care isi dau cu parerea…, a scris Ionuț Nasleu pe Facebook.

Recent, Ionuț Nasleu spunea că Nicolae Robu nu va mai ajunge primar deoarece unele etape se termină, iar Nicolae Robu a spus că l-a folosit într-o vacanță pe Ionuț Naselu pentru căratul trolerelor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole