Invitat într-o delegație în Emirate, vicepremierul Sorin Grindeanu și-a luat cu el un invitat

Aeroportul Timișoara informează că la invitația ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, Daniel Stamatovici, face parte din delegația Guvernului României care efectuează o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite.

“Din delegație fac parte: ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului antreprenorial, Virgil Popescu și premierul României, Nicolae Ciucă, care conduce delegația. Daniel Stamatovici va participa la discuții oficiale referitoare la posibilitățile de deschidere a unei colaborări cu UAE, privind dezvoltarea zonei cargo a aeroportului, astfel încât acesta să-și maximizeze importanța internațională. Aeroportul Timișoara are o localizare strategică și cu avantaje majore, capacități operaționale importante și o infrastructură care permite realizarea unui centru logistic intermodal de mari dimensiuni, pentru operațiuni de transport marfă“, se arată într-un comunicat de presă.

COLTERM reduce numărul șefilor și aparatul birocratic

COLTERM reduce numărul șefilor și aparatul birocratic Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii de termoficare Colterm, subordonată Primăriei Timişoara, a decis, în şedinţa din această săptămână, să eficientizeze activitatea companiei…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole