Gătaia, Boldur, Ghilad și Tormac intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Trei unități de învățământ trec în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi în ședință pentru a aproba hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele din cauza ratei de infectare cu Covid-19 care crește continuu. Astfel că, de mâine, Gătaia, Boldur, Ghilad și Tormac intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. De asemenea, s-a hotărât ca trei unități de învățământ să intre în online.

„UAT-urile Gătaia, Boldur, Ghilad, Tormac au fost trecute  pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Orțișoara și Variaș au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Cenad, Găvojdia, Sânpetru Mare, Teremia Mare  au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori. UAT-urile Dudeștii Vechi și Mănăștiur au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 9 octombrie.

De luni, intră în online încă trei unități de învățământ: Școala Primară Bătești, oraș Făget, Grădinița cu Program Normal Găvojdia, Școala Primară Iosif, Liebling. În total, la nivelul județului, în online sunt 22 de unități de învățământ.

3 cazuri noi de Omicron în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că la nivelul județului au fost raportate trei cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron. Este vorba despre o femeie de 24 ani, fără…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole