Gătaia, Boldur, Ghilad și Tormac intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Trei unități de învățământ trec în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi în ședință pentru a aproba hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele din cauza ratei de infectare cu Covid-19 care crește continuu. Astfel că, de mâine, Gătaia, Boldur, Ghilad și Tormac intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. De asemenea, s-a hotărât ca trei unități de învățământ să intre în online.

„UAT-urile Gătaia, Boldur, Ghilad, Tormac au fost trecute  pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Orțișoara și Variaș au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Cenad, Găvojdia, Sânpetru Mare, Teremia Mare  au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori. UAT-urile Dudeștii Vechi și Mănăștiur au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 9 octombrie.

De luni, intră în online încă trei unități de învățământ: Școala Primară Bătești, oraș Făget, Grădinița cu Program Normal Găvojdia, Școala Primară Iosif, Liebling. În total, la nivelul județului, în online sunt 22 de unități de învățământ.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole