FOTO. Timișoara – strada Dropiei nr. 8. Imaginea Capitale Culturale Europene. Un consider local USR+ recomandă disprețuitor: cine a pus, să strângă

Cetățenii de pe strada Dropiei nr. 8 din Timișoara au ajuns pe culmile disperării din cauza gunoaielor, unii se reclamă între ei, alții dau vina pe Poliția Locală sau pe cei responsabili cu ridicatul gunoiului.  

Din imagini reiese că locatarii sunt exasperați de gunoaiele care se strâng la nesfârșit în zonă.

Unii spun că alți cetățeni din zona le aruncă, alții că autoritățile nu își fac treaba.

Cert este că problema pe fond nu se rezolvă de mai multe săptămâni în ciuda numeroaselor reclamații.

“Nu știm cine le-a aruncat acolo și de ce, cu toate că există pubelele pentru haine pe Gh Lazar. Între timp au început să arunce și alți vecini” – spune oamenii disperați.

“Haine uzate rău sau inutile se pot preda la HM si cele faine donate la containere de caritate. Nu mai lăsați lângă tomberon haine „pentru săraci” sunt sătui de ele” – recomandă un alt cetățean.

“Eu am făcut sesizarea. Da curat in repetate rânduri. Locuiesc la numărul 6 la parterul blocului. Chiar avem grija de gradina, curățăm in permanenta. Eu astăzi am văzut situația când plimbam cățelul. Au mai fost situați de genul. Nu mai spun de autovehicule abandonate pe parcare din alte județe. Nimeni nu i obligat sa suporte oamenii străzii care caută printre botarce” – a completat Diana.

“Civilizatie zero in padure se descarca gunoaie la greu politia locala Dumbravita e doar pe state de plata!!!” –  a scris Dinu.

Ce spune consilierul local USR+

În discuția dintre timișoreni a intervenit și consilierul local USR+ Aida Szilagyi.

“Poate se aduna vecinii civilizați si curăța zona, ar fi o lectie pentru cei nesimtiti, poate se prinde rușinea de ei” – a scris Aida Szilagyi, care putea demara o campanie specifică USR+, de voluntariat, și sărea în ajutorul oamenilor, dar…de aici nu ies bani.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole