FOTO. Tesla de peste 70.000 de euro – mașina directorului de cabinet al șefului CJ Timiș, Alin Nica – celebrul Iosif “Borsetă“ Nicoară

Iosif Nicoară, zis “Borsetă“ – din cauza faptului că a fost implicat într-un dosar al șpăgilor în vămi pe vremea când era ofițer la Poliția de Frontieră – a fost candidat în 2020 pe lista PNL Timiș pentru o funcție de consilier județean.

Fiind mai la coada listei, Iosif “Borsetă“ Nicoară, nu a prins un loc în cadrul CJ Timiș, dar în 2021 a devenit consilier personal al șefului CJ Timiș, Alin Nica, iar la o modificare de organigramă a fost înființată pentru el poziția de director de cabinet, ca trichere de mărgăritar.

Același Iosif “Borsetă“ Nicoară a fost implicat recent, alături de șeful său, Alin Nica, în scandalul național legat de afacerea Dubai, expusă pe larg de presa centrală și locală.

Conform unor surse administrative, Iosif “Borsetă“ Nicoară, a devenit recent posesor al unei mașini Tesla dual motor, pe care o puteți vedea în imagini, care ar costa peste 70.000 de euro și pentru care director de cabinet al șefului CJ Timiș, Alin Nica, a trebuit să aștepte trei luni.

Potrivit unui site specializat o Tesla dual motor poate fi cumpărată la un preț între 60.000 și 70.000 de euro.

Aceleași surse au declarat pentru Buletin de Timișoara că Iosif “Borsetă“ Nicoară se gândește deja să renunțe la mașină deși o are de câteva săptămâni, deoarece este prea sofisticată și cu tehnologie prea avansată.

Ca director de cabinet, în fapt un simplu consilier personal, care și-a tras un titlu pompos, Iosif “Borsetă“ Nicoară, nu este obligat conform legii să depună declarație de avere, deci nu știm exact cât încasează în simbrie la Alin Nica. Însă din informațiile redacției noastre salariul lunar al directorului de cabinet de la Consiliul Județean se ridică la aproximativ 2.000 de euro.

Conform unei declarații de avere din 2019 când Iosif “Borsetă“ Nicoară era șef serviciu în cadrul Poliției de Frontieră Timiș salariul lunar se ridica la aproape 7.000 de lei, iar soția sa câștiga ca și angajată a Direcției Finanțelor Publice Timișoara un salariu de 6.000 de lei.  

Însă în 2020 se ocupa și de asigurări de viață, îndeletnicire din care a câștigat peste 7.000 de lei lunar.

Fiind pensionar MAI, Iosif “Borsetă“ Nicoară beneficiază de o pensie aproximativ egală cu salariul avut ca grănicer, deci putem deduce că veniturile sale se ridică lunar la cel puțin 15.000 de lei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole