FOTO Amenzi de 120.000 lei și trei restaurante închise temporar de OPC, din cauza mizeriei

Dezastru în restaurantele din mall-uri, centrul Timișoarei sau în județ. Inspectorii Protecției Consumatorilor au mers în 13 locații, în controale operative sau în urma unor reclamații. Verificările au avut loc luni și marți.

Astfel că, s-au dat zece amenzi în valoare totală de 120000 lei și 2 avertismente. Pentru trei operatori economici s-a decis oprire temporară a prestării serviciilor și distrugerea produselor cu deficiențe. Cele trei restaurante închise se află în centrul Timișoarei, într-unul dintre mall-uri, dar și în Sânandrei.

„Principalele abateri nerespectare temperaturi de păstrare preparate calde și preparate reci, condiții de depozitare necorespunzătoare in spatii insalubre, cu pământ pe paviment, pereți netencuiti, utilaje, ustensile și mobilier, murdar, cu strat gros grăsime arsă”. transmite Alin Gubandru, comisar șef adjunct al CJPC Timiș.

Petrecere spartă de polițiști la Timișoara

Petrecere spartă de polițiști noaptea trecută la Timișoara. În jurul orei 00:10, polițiștii timișeni au efectuat verificări la o societate comercială, unde era organizat un eveniment privat, la care ar…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole