Fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, a rămas fără permis – a fost prins pe Calea Lugojului din Timișoara de polițiștii rutieri

Calea Lugojului pare un loc nu prea prielnic pentru fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, care ar trebui să evite pe cât posibil zona.

Culmea ironiei este că fostul șef al administrației județene este chiar din Lugoj, iar în ultimul an a avut două incident rutiere pe Calea Lugojului din Timișoara.

Ultimul dintre ele l-a lăsat fără permis de conducere deoarece conform IPJ Timiș a fost prins de aparatul radar cu peste 70 de km/h.

Bătăios din fire Călin Dobra nu se lasă și pentru a-și păstra permisul și a putea conduce în continuare a contestat procesul verbal al polițiștilor rutieri în instanță în data de 16.08 2022, așa că să nu vă mire prezența sa în trafic.

Screenshot

Contactat de Buletin de Timișoara pentru un punct de vedere, Călin Dobra a luat atitudinea PNL-iștilor față de redacția noastră, care nu răspund nici măcar la cererile 544 privind accesul liber la informații publice, și a tratat cu SEEN solicitarea redacției noastre. Mare asumare! Tipic.

Anul trecut în luna iunie pe aceeași Cale a Lugojului spre care pare să o ia Călin Dobra în ciuda opoziției sale, a fost implicat într-o tamponare din cauza neatenției. Atunci, spre deosebire de acum, fostul șef al CJ Timiș a transmis un mesaj fanilor de pe Facebook, cu mâna șleampătă în urma accidentului în care a lovit o altă mașină din spate.

Vă mulțumesc pentru mesajele și gândurile bune pe care mi le-ați transmis! Sunt în recuperare, trebuie să-mi iau câteva zile de repaus, dar mă simt bine! Asta și datorită paramedicilor de la ISU Timiș și echipei condusă de prof. dr. Jenel Pătrașcu, de la Spitalul Județean din Timișoara. Le mulțumesc pentru dăruirea cu care își fac meseria!“, a scrie Călin Dobra pe Facebook pe data de 17 iunie 2021.

Fotografia din articol este una de arhivă, deoarece fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, conduce de obicei un Mercedes seria S, un adevărat “cocalarmobil“ pe patru roți extrem de scumpe.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole