Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, pune în aplicare execuțiile politice din PNL Timiș. Doi consilieri județeni își pierd mandatele

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că a semnat ordinele de încetare a mandatelor de consilier județeni pentru doi PNL-iști.

Este vorba despre Alin Popoviciu și Călin Roman, ambii dați afară din partid de către șeful PNL Timiș, Alin Nica, imediat după alegerile locale din 2020, după ce l-au ajutat să câștige funcția de șef al CJ Timiș.

Cei doi au contestat în instanță decizia PNL Timiș, dar au pierdut procesele.

Interesant că în cazul lui Alin Popoviciu este faptul că a apelat la serviciile unei firme de avocatură care are contracte cu o asociație satelit a CJ Timiș, așa cum puteți citi AICI, și este firma pe care Alin Nica o folosește în interes personal.

“Am semnat ordinele de încetare a mandatelor de consilier județean ale domnilor Călin Roman și Alin Popoviciu și de astăzi își încetează activitatea de consilier județean și vor fi înlocuiți în câteva zile de alți doi candidați de pe lista electorală a partidului din care fac parte“, a declarat Mihai Ritivoiu.

În urma acestei decizii a Prefecturii Timiș, luată ca urmare a pierderii proceselor de cei doi consilieri județeni, în ședințele următoare de CJ TImiș trebuie să se voteze un proiect de hotărâre prin care cele două locuri devin vacante.

Conform listei de la Consiliul Județean a PNL Timiș cei ar putea să devină consilieri județeni sunt următorii: Iosif Nicoară, Elena Samoilă, Fuicu Nicolae, Sorin Cociobea sau Patriciu Rușeț.

PNL Timiș are la nivelul CJ Timiș 16 consilieri județeni la care se adaugă șeful instituției, Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole