Fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, a ajuns la remorca actului șef al CJ Timiș, Alin Nica. Momente jenante la ședința de Consiliu Județean

La Consiliul Județean Timiș s-a jucat astăzi un nou act din penibilul blatul politic existent la nivelul administrației județene între actualul șef al CJ Timiș, Alin Nica, și fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra.

La ședința de plen desfășurată la Palatul Administrativ pe ordinea de zi a figurat și un proiect de hotărâre, prezentat de către redacția noastră zilele trecute, care vizează construirea unei stații de reîncărcare a mașinilor electrice chiar în satul de domiciliu al șeful CJ Timiș, Alin Nica.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate de consilierii județeni, ca dovadă a faptului că indecența fățișă a actualilor conducători ai administrației județene nu deranjează pe nimeni, probabil mai urma poate ca respectiva stație să fie construită chiar în curtea lui Alin Nica și nimeni să nu aibă nimic de comentat.

Nici prestanța de fost președinte nu l-a oprit pe Călin Dobra să se abțină măcar de la vot, poate și din cauza faptului că pe aceeași ordine de zi a figurat și un proiect de hotărâre care vizează construirea unei stații de reîncărcare a mașinilor electrice și în Becicherecu Mic unde primar este Raimond Rusu, coleg de partid cu Călin Dobra și nașul lui Alin Nica, despre care puteți citi AICI.

Așadar, binomul amoral Dudeștii Noi-Becicherecu Mic a fost validat cu voturile tuturor grupurile politice –  PSD, Pro România, PNL și USR, totul pe banii cetățenilor, care vor avea acces la priza lui Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole