Forța Dreptei Timiș solicită demiterea lui Alin Nica din funcția de șef al PNL Timiș

Filiala Timiș a partidului Forța Dreptei solicită conducerii naționale a PNL demiterea președintelui PNL Timiș Alin Adrian Nica, în urma dezvăluirilor din ultimele zile din presa centrală și locală.

“Cred că pentru toată lumea a devenit evident că județul Timiș este condus de un bufon, care a făcut de râs liberalismul și cetățenii județului, în mod repetat, prin acțiunile sale. Dezvăluirile presei din ultimele zile privind afacerea Dubai sunt doar bomboana de pe coliva PNL Timiș, a cărei conducere pare că se află într-un glob de sticlă, având o realitatea paralelă. Alin Nica și șeful său de cabinet par a înțelege să conducă Timișul precum propriul SRL, încercând chiar să tranzacționeze bunuri publice care nu le aparțin. Recentul scandal arată că preluare ostilă a PNL Timișoara și PNL Timiș, din vara trecută, demnă de filmele cu mafioți, nu a fost întâmplătoare, ci aceasta este mentalitatea conducerii actuale a județului Timiș și a PNL Timiș, una de interlopi, a declarat deputatul Forța Dreptei Timiș“, Claudiu Chira.

Alin Nica trebuie îndepărtat din fruntea PNL Timiș

“Fac un apel la conducerea centrală a PNL, ca om care am făcut parte din PNL Timiș, să ia măsurile necesare de salvare a liberalismului din mâinile unor neaveniți. Apelul este îndreptat spre conducerea centrală deoarece la nivel local sunt convins că lipsa de asumare, luciditate și realism, dublate de cântătorii în ureche de care s-au înconjurat, îi împiedică să vadă adevărul și daunele pe care le produc. Cineva trebuie să îi oprească pe acești oameni să ducă la groapă liberalismul“, a mai precizat Claudiu Chira.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole