Dominic Fritz oficial lipitor de afișe – denunță vandalizarea panourilor electorale: “echipa domnului Robu și-a lipit afișele peste afișele în care apar eu“

Campania electorală a început oficial de joi spre vineri noaptea la ora 00:00 cu un scandal, așa cum puteți citi AICI.

Ca de obicei, partidele, alianțele politice și candidații s-au înghesuit la lipit afișe pe panourile electorale, ca și cum ar fi ultima zi de campanie, nu prima.

Primarul Dominic Fritz a fost în Piața Unirii și prin mai multe zone din oraș din care s-a autodeclarat lipitor de afișe.

Sunt oficial lipitor de afișe!  Prima zi de campanie oficială, ora 1 noaptea, pe Torontalului/Cetății. Dacă vreți să vă arătați susținerea și să puneți un afiș electoral pe un spațiu privat (geam, ușa de casă/apartament, mașina etc) puteți să ridicați unu la sediul nostru de campanie pe Bulevardul Revoluției 18A!“, a fost anunțul primarului Timișoarei din noaptea de joi spre vineri.

Mai pe zi, adică spre după-amiază, Dominic Fritz a fost din nou prezent la panourile electorale pentru a denunța vandalizările care au avut loc peste noapte, acțiuni care nu se mai termină de 30 de ani, dovadă că metehnele se lasă moștenire de către clasa politică.

Chiar dacă majoritatea spațiilor de afișaj sunt aproape goale, echipa domnului Robu și-a lipit afișele peste afișele în care apar eu. Așa eu am dispărut de pe multe din spațiile de afișaj. În loc să facă o campanie cu argumente și idei, echipa candidatului PSDPNL preferă să intre cu bocancii în regulile democratice de bază, a declarat Dominic Fritz“, așa cum puteți vedea AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole