Fondul de Investiții Kazah-Român a deschis două centre de servicii pe autostrada A1 în zona Giarmata – investiții de 40 de milioane de euro în 12 centre pe A1

La km 500+596 pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu), colegii noștri vă așteaptă în cele 2 statii Rompetrol deschise la începutul lunii iunie în apropierea localității Giarmata din județul Timiș.

Cu suprafețe generoase, între 300 și 600 de metri pătrați și suprafață totală de peste 35.000 de metri pătrați, aceste spații de servicii asigură accesul clienților la o gamă variată de produse și servicii (8 posturi de încărcare electrică, spații generoase pentru odihnă, relaxare sau savurarea mesei împreună cu cei dragi. Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, este deschisă şi către alte parteneriate, în special cu scopul de a promova producătorii locali din regiunile unde au fost construite benzinăriile“, arată Rompetrol.

Stațiile deschise pe A1 fac parte dintr-un pachet de 12 centre de servicii pe care Fondul de Investiții Kazah-Român le va deschide în 2023, cu o investiție totală estimată de peste 40 de milioane de dolari.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole