Finul șefului PNL Timiș, Alin Nica, îi aduce un omagiu interlopului John Rivas, ucis în Malta – după ce anul trecut a dansat pe mașină chiar în fața CJ Timiș

Buletin de Timișoara vă prezenta pe data de 5 ianuarie 2022, un video incendiar în care se regăsea un apropiat al șefului CJ Timiș, Alin Nica, care dansează urcat pe mașină, chiar peste drum de Consiliul Județean Timiș.

Personajul, poreclit Bebe Sabie, este un fin de-al lui Alin Nica, adică actualul șef al PNL și CJ Timiș, Alin Nica, care în cercuri informale se lăuda că are peste 20 de fini.

Pe lângă dansul pe mașină în fața sediului instituției județene, mai nou fin de-al lui Alin Nica, i-a adus un omagiu pe o pagina de socializare interlopului Joseph Rivas care a murit luna trecută în Malta. El era cercetat în România pentru furtul a 100.000 de euro din vila unei familii din Năvodari.

Astăzi trebuia să îți zic La mulți ani. Odihnește-te în pace fratele meu“, a scris Bebe Sabie, alături de o poză cu cel cunoscut sub numele de John Englezul.

Bebe Sabie apare alături de Alin Nica într-un video din 2020, în care se remarcă afirmația sa “Nașul meu este un om cu o funcție”, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole