Festivalul de Operă și Operetă se mută în interior din cauza vremii – spectacolul de vineri de va desfășura în sala Operei

Festivalul de Operă și Operetă continuă în acest weekend, iar publicul va fi răsfățat timp de trei zile cu trei spectacole de excepție.

– Vineri, 2 septembrie – SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ de Jerry Bock

– Sâmbătă, 3 septembrie, ora 20:30 – TRAVIATA de Giuseppe Verdi

– Duminică, 4 septembrie, ora 20:30-TOSCA de Giacomo Puccini

Conform organizatorilor, condițiile meteo nu vor permite ca vineri, 2 septembrie 2022, să fie prezentat musicalul SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ de Jerry Bock în Parcul Rozelor, motiv pentru spectacolul va avea loc în sala Operei, în aceeași zi, de la ora 19:00.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul se va face în baza unui bilet cu valoare 0, emis de către Agenția de bilete a Operei. Agenția de bilete funcționează după următorul orar: duminică-vineri, între orele 11:00 – 19:00, iar biletele vor putea fi achiziționate începând de joi, 1 septembrie 2022. În funcție de evoluția vremii, vom anunța locul de desfășurare pentru ultimele două spectacole din cadrul ediției  a XVII-a a Festivalului de Operă și Operetă“, arată organizatorii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole