Fermă din Timiș, amendată cu 100.000 lei de Garda de Mediu

O fermă din localitatea Grabaț s-a ales cu o amendă de 100.000 lei de la Garda de Mediu pentru modul în care elimina dejecțiile. Inspectorii au mers în control la ferma de taurine, ca urmare a unei sesizări.

„Din cauza faptului că la data controlului operatorul economic nu funcționa cu respectarea condițiilor impuse în autorizația de mediu (gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor: dejecțiile lichide din cheson erau eliminate direct pe sol) a fost aplicată sancțiune contravențională, amendă, în valoare de 100.000 lei, conform legislației specifice și s-au dispus măsuri de remediere a deficiențelor constatate cu termene imediate”, transmit reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș.

De asemenea, Garda de Mediu Timiș a sesizat Agenția pentru Protecția Mediului Timiș în vederea emiterii unei notificări prealabile operatorului economic pentru îndeplinirea obligaţiilor impuse în autorizația de mediu.

Se închide traficul pe strada Dr. Iosif Nemoianu

Primăria Municipiului Timișoara anunță închiderea traficului rutier pe str. Dr. Iosif Nemoianu (tronson cuprins între străzile str. Coriolan Brediceanu și b-dul Republicii), astfel: – în data de 29.10.2021, între orele…

Se oprește apa în zona Calea Bogdăneștilor

Aquatim anunță că se oprește furnizarea apei pe porțiunea dintre străzile Războieni și Taborului a Căii Bogdăneștilor, dar și pe străzile Semicerc și Taborului vineri, 3 septembrie. Întreruperea este cauzată…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole