VEST: condiții excelente de schi pe Muntele Mic și Semenic – starea părții carosabile este însă un dezastru pentru șoferi

Weekendul acesta se anunță condiții excelente de schi la Muntele Mic și Semenic.

Pe Semenic se deschide sâmbătă Pârtia Crucea de Brazi, dar va funcționa și pârtia Goznuța.

Începând cu ora 9, vă așteptam sa petrecem împreună primul Weekend din 2024 la ski! Crucea de Brazi va funcționa pana marți, 9 ianuarie in intervalul orar 09:00 – 17:00!. Nu este multă zăpadă, dar suficientă“, arată cabanierii.

Condiții bune de schi și pe Muntele Mic.

Pe Muntele Mic a nins mai mult, undeva la 30 de cm de zăpadă proaspăta. Pe Muntele Semenic a fost și lapovită, a fost și ninsoare, dar pârtia se prezintă în condiții bune. pe Muntele Mic vor funcționa pârtiile Vâlsanu, Nordica și Borlova“, arată Banatul Montan.

Ambele stațiuni, Muntele Semenic, cat și Muntele Mic, au locuri unde copiii se pot da cu sania.

Deși drumurile sunt curățate și se poate urca fără probleme, pe Semenic starea părții carosabile este un dezastru pentru șoferi.

Cine administrează acest drum? Este foarte rușinos sa avem asa drum în 2024! Chiar nu au bani cei ce îl administrează sa toarne un covor asfaltic pe 6km? Totuși vorbim de o stațiune turistica care este între primele din tara!, scria“, pe 3 ianuarie, Bogdan C.B, pe un grup de Facebook.

Reamintim că județul Caraș-Severin este condus de un timișorean, o flegmă dată în bot cărășenilor, căruia i se spune, nu în mod ironic, Dunca Asfaltatorul, pentru ca bătaia de joc la adresa cetățenilor a lui Vela, Popa și acoliții să fie deplină.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole