FĂRĂ PRECEDENT – Șeful CJ Timiș, Alin Nica, preia rolul juriștilor din instituție – dorește să reprezinte personal Consiliul Județean într-un proces pierdut cu un fost angajat în loc să dezvolte județul

Șeful CJ Timiș, Alin Nica, continuă să facă de râs funcția publică care i-a fost încredințată în mod nemeritat de cetățeni în urma alegerilor locale din 2020.

Ultima trăsnaie care i-a trecut lui Alin Nica prin capul său mic, dar plin de secrete mari, pentru care dorea pașaport diplomatic pentru a nu fi răpit de pe vreun aeroport și să-i fie extrase din cap secretele, este un fapt fără precedent la nivelul administrației județene.

Astfel, neavând niciun fel de realizări după trei ani în funcția în care a fost ales nemeritat în 2020, fiind singurul șef de Consiliu Județean din istorie care a fost acuzat că nu stă nici măcar la birou, navând nici măcar un proiect major propriu de dezvoltare, fiind numit de către colegii de partid drept “mitocan“, “îndrăgostit de sine“, “lider primitiv“, iar de opoziție drept rural, adică Țăran, “băiat de pe sate“ sau “pilosul interlopilor“, Alin Nica a dat la o parte o întreagă structură de juriști care sunt angajați în Consiliul Județean Timiș și dorește să reprezinte personal CJ Timiș într-un proces pierdut cu un fost angajat, fostul șef al Biroului de Comunicare, căruia i-a desființat ilegal postul, fapt demonstrat în două procese câștigate.

Fiind probabil frustrat de neputința sa, de micimea propriei personalității, fiind un “mitoman“ notoriu, fapt susținut chiar de colegii săi de partid, Alin Nica demonstrează că rămâne un politician ridicol, iar ambițiile personale penibile sunt mai presupus de interesele cetățenilor care l-au trimis să le reprezinte cetățenii.

Așadar, pe data de 6.03 2024, Curtea de Apel Timișoara ar fi trebuit să judece un recurs în anulare, o cale extraordinară de atac, pe care CJ Timiș l-a înaintat într-un proces deja pierdut cu fostul șef al Biroului de Comunicare, recurs înaintat pentru a amâna punerea în aplicare a sentinței și a obstrucționa înfăptuirea actului de justiție.

Doar că, Curtea de Apel Timișoara, recunoscută pentru deciziile sale politice, fiind una dintre cele mai controversate instanțe din România, cu magistrați extrem de dubioși și decizii halucinante, a amânat judecarea cauzei pentru luna aprilie.

Partea chiar amuzantă a situației și motivul amânării, așa cum puteți vedea în documentele de la finalul articolului, este faptul că șeful CJ Timiș, dorește să se prezinte personal la procesul amintit și să reprezinte singur Consiliul Județean, deși administrația județeană beneficiază de o armată de juriști. Deci, în loc să fie preocupat de proiectele județului, Alin Nica este preocupat de un proces cu un fost angajat.

Recurentul – pârât Consiliul Județean Timiș a solicitat preschimbarea ulterioară a termenului de judecată acordat la data de 6.03.2024, având în vedere faptul că dl. Alin-Adrian Nica, în calitate de Președinte al Consiliul Județean Timiș și reprezentat legal în justiție a Județului Timiș, și respectiv a Consiliul Județean Timiș, dorește să reprezinte personal în instanță, în contestația în anulare, interesele Consiliul Județean Timiș. Solicită preschimbarea termenului de judecată deoarece d-nul Alin-Adrian Nica nu se poate prezenta la instanță pentru termenul din 06.03.2024, întrucât acest trebuie să fie prezent, în perioada 06-07.03.2024, la București, la Congresul Partidului Popular European,  în calitate de Președinte al Delegației române a Comitetului European al Regiunilor“, se arată în închiderea semnată de judecătorii Cosmin Țifrea, Maria Cornelia Dascălu, despre care puteți citi mai multe AICI și Gheorghe Bugarsky, decizie pe care cei trei așa ziși magistrați au luat-o fără informarea sau citarea părților, cu de la sine putere, fiind în fapt o decizie politică abjectă.

Faptul este unul însă normal pentru șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, deoarece săptămâna trecută, acesta a plecat la schi în Austria, în timp ce mai mulți primari ai PNL anunțau că trec la PSD, iar primarii rămași au fost convocați ca vitele să semneze o declarație de susținere pentru ca Alin Nica să nu fie demis din funcția de șef al PNL Timiș.

Deci, acesta sunt preocupările șefului Consiliului Județean Timiș.  

Reamintim că recent o plângere penală a fost depusă împotriva mai multor angajați ai CJ Timiș, secretarului județului și a unor consilieri județeni, în care e solicită efectuarea de cercetări în legătură cu infracțiunile de abuz în serviciu, neglijență în serviciu, fals intelectual, uz de fals și omisiunea sesizării.

Nu uitați! “Timișul la nivel european“ – a fost sloganul de campanie al PNL în anul 2020.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole