Fără apă caldă, în mai multe zone a Timișoarei, zilele următoare

Până la începerea sezonului de încălzire 2021 – 2022, Colterm, societatea de termoficare a Timișoarei, va executa lucrări de mentenanță la rețeaua primară pentru a evita, pe cât posibil, eventuale avarii care ar putea surveni în perioada de iarnă.

„Aceste lucrări vor debuta cu manevre de izolare a diverselor zone din rețea pentru depistarea unor neetanșeităti minore, cele majore fiind eliminate cu ocazia efectuării probelor de presiune deja efectuate. Aceste neetanșeități pot degenera, în timp, avarii din cauza presiunilor și temperaturilor mult mai mari la care va fi supusă rețeaua primară în timpul sezonului de încălzire. Manevrele se vor executa etapizat, în mai multe zone ale orașului, și fac parte din programul de pregătire a sezonului de furnizare energie termică pentru încălzire 2021 – 2022 „, transmit reprezentanții Colterm.

Astfel, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum după următorul program:

Luni, 6 septembrie, între orele 8 – 16, în partea de sud a orașului (Zonele: Sala Olimpia, Soarelui, Calea Girocului, Calea Șagului, Dâmbovița);

Marți, 7 septembrie, între orele 8 – 16, zonele Centrală și Mircea cel Bâtrân;

Miercuri, 8 septembrie, între orele 8 – 16, partea de nord a orașului (Zonele: Circumvalațiunii, Bucovina, Aradului, Lugojului, Tipografilor).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de aceste întreruperi și vă informăm că la reluarea furnizării apei calde de consum este posibil că turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale pentru o perioadă scurtă de timp”, mai transmit reprezentanții Colterm.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole