Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu: responsabilii din Primărie dorm în papuci și nu-s capabili să gestioneze nicio amărâtă de lucrare la o parcare

Consilierul local Pro România, a vizitat un șantier din zona Steaua din Timișoara unde se apropie de finalizare o lucrare de amenajare a unei parcări între blocuri.  

Roxana Iliescu spune că proiectul nu este respectat.

“În cursul zilei de ieri am fost să văd care este stadiul lucrărilor la parcarea din zona Steaua, de pe strada Izlaz (99 locuri de parcare). În doua, trei zile va fi finalizată. Există însă o mare problemă… conform proiectului, STPT trebuia deja să fi montat stâlpii de iluminat, dar asta nu s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat pentru că responsabilii din Primărie dorm în papuci și nu-s capabili să gestioneze nici o amărâtă de lucrare (încă de la începutul lucrării Primăria trebuia să Notifice STPT privind montarea stâlpilor de iluminat și racordare la sistemul de iluminat public)! Din doi stâlpi de iluminat existenți deja pe amplasament și care nu sunt suficienți oricum, unul este obturat de un copac. Alo, Primăria, STPT, se aude?! Ce faceți, veniți când este finalizată să spargeți asfaltul tocmai turnat?“, a comentat Roxana Iliescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole