Echipa Spitalului Militar Timișoara a câștigat un premiu important în cadrul competiției Romanian Healthcare Awards 2021

Echipa Spitalului Militar Timișoara a câștigat categoria “CALITATEA SERVICIILOR MEDICALE ȘI SIGURANȚA PACIENTULUI” în cadrul competiției cu juriu internațional Romanian Healthcare Awards 2021 și a fost finalistă la trei categorii ”Echipa Medicală a Anului”, “Campania Medicală a Anului” și “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.

Echipa Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, au participat, în București, la Ceremonia de premiere a competiției „Romanian Healthcare Awards 2021”.

“În cadrul ceremoniei Spitalul Militar Timișoara a fost premiat cu trofeul categoriei “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”  și cu trei diplome de excelență în urma nominalizării ca finalist la trei din cele șapte categorii ale competiției. Totul a fost posibil datorită efortului continuu al echipei spitalului nostru. Am învățat și am înțeles că doar prin implicare, transparență, sinceritate, dedicare în slujba aproapelui, identificarea în permanență a unor soluții la orice problemă sau provocare, scoaterea din vocabular a expresiei „nu se poate”, putem realiza fapte mărețe ce vor dăinui mult timp. În permanență, am mers tot înainte, ghidați de  următoarele cuvinte: Toți pentru unul, unul pentru toți și împreună pentru pacienți!“, trasnsmite Spitalul Militar.

Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole