Drogați și bețivi, prinși de polițiști, pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni au depistat, duminică, trei bărbați de 25, 46 și 53 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Aceștia s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile comise.

Astfel, duminică, în jurul orei 20:29, polițiștii au oprit pentru control, în Surducul Mic o mașină condusă de un tânăr, de 25 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. S-a procedat la conducerea acestuia la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive.

Polițiștii timișeni au mai oprit pentru control, în Saravale, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că numărul de înmatriculare este fals iar bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, oamenii legii au oprit pentru control pe DN 59, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole