Un bărbat din Timiș, confirmat cu Covid-19, a mers la lucrări pe un teren viran. S-a ales cu o amendă de 5.000 de lei pentru că nu a respectat carantina

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

La activităţi au participat 311 forţe de ordine și au verificat 92 de societăți comerciale, 121 de mijloace de transport persoane, dintre care 30 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 3.000 de persoane.

S-au dat 128 de amenzi, în valoare totală de 46.250 de lei. Dintre acestea, 120 de amenzi, în valoare de 38.750 de lei, au fost pentru nepurtarea măștii sanitare, șapte sancțiuni, în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea și o sancțiune, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată pentru nerespectarea măsurii carantinării.

Ieri, polițiștii Postului de Poliție Sacoșu Turcesc, au depistat în localitate, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care nu a respectat măsura carantinării, acesta fiind confirmat pozitiv cu virusul Covid-19.

„În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul ar fi efectuat lucrări pe un teren viran din localitate. Acesta a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”„, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole