DRDP Timișoara anunță că se fac exproprieri pe A1 Arad – Timișoara – DN 69

DRDP Timişoara îi anunță pe cei care dețin proprietăți pe coridorul de expropriere al proiectului „Drum de legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69” că s-a stabilit programul pentru întrunirea Comisiilor de verificare a dreptului de proprietate.

Comisiile sunt constituite în baza Legii nr. 255/2010. Astfel că, întrunirile au loc în baza procedurii de expropriere declanșată prin HG 1128/2020, la sediul primăriilor menționate, după următorul program: UAT Giarmata: 14 – 18 martie; UAT Pișchia: 28 martie – 01 aprilie; UAT Sânandrei: 04 – 08 aprilie; UAT Timișoara: 11- 13 aprilie.

„Pentru 68 imobile din cele 270 cuprinse în HG s-a constatat că informațiile cuprinse în Anexa 2 la HG (proprietar, număr cadastral, suprafață expropriată etc.) diferă de situația reală din evidențele de cadastru și va fi necesară corectarea HG 1128/2020. Pentru aceste imobile, procedura de expropriere va putea fi finalizată numai după publicarea în Monitorul Oficial a corecturilor la Anexa 2”, transmite DRDP Timișoara.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Serviciul Exproprieri DRDP Timișoara, tel: 0256/246.627.

Orașul Buziaș va avea o piață nouă

Potrivit primăriei orașului în câteva zile va avea loc inaugurarea obiectivului. “Este vorba de Piața din Buziaș, o investiție de 2,1 milioane de lei, care va oferi condiții decente pentru…

Trafic închis o oră pentru procesiunea religioasă

Primăria Timișoara anunță că, în această seară, se închide traficul rutier în zona centrală a orașului pentru o oră pentru procesiunea religioasă. „Comisia de circulație de la nivelul municipiului Timișoara…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole