Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu: Primăria Timişoara refuză să distribuie bonurile valorice celor care s-au vaccinat complet

Subprefectul de Timiş Ovidiu Drăgănescu a anunţat, miercuri seara, că Primăria Municipiului Timişoara nu a acceptat să distribuie bonurile valorice pentru persoanele vaccinate cu schema completă, iar valabilitatea lor expiră după şase luni.

Aceste bonuri li se dădeau celor în drept prin centrele de vaccinare la care s-a făcut imunizarea, dar în Timişoara, multe dintre acestea s-au închis, iar atribuţia ar reveni primăriei.

„Bonurile valorice pentru cei vaccinaţi cu schemă completă se pot ridica în continuare de la centrele unde s-au vaccinat, iar în cazul centrelor care s-au închis, la primăriile care au organizat aceste centre pe raza u.a.t.-urilor respective. Primăria Timişoara este singura care nu a acceptat să distribuie aceste bonuri către cei vaccinaţi în oraş, în ciuda demersurilor repetate ale Nucleului de vaccinare Timiş. Grav este că aceste bonuri expiră după şase luni, iar cele din septembrie sunt deja în curs de expirare. Căutăm o soluţie de urgenţă pentru ca şi timişorenii să beneficieze de cei 100 lei pe care Guvernul i-a acordat celor vaccinaţi”, a scris subprefectul Ovidiu Drăgănescu pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole