Dosare penale pentru doi șoferi beți prinși la volan. A fost prins și un tânăr drogat cu metamfetamină și cannabis

Polițiștii timișeni au depistat în județ mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Luni, 12 decembrie, în jurul orei 20:20, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Islaz, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Azi noapte, în jurul orei 00:35, polițiștii Secţiei 1 Rurale Timișoara au depistat în localitatea Moșnița Nouă, un bărbat în vârstă de 57 de ani, care a condus un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot azi noapte, în jurul orei 01:05, polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au depistat pe DJ 693 B, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive pentru metamfetamină și cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru  conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole