“Dorel“ de la Consiliul Județean a lăsat Dumbrăvița în beznă – a fost tăiat “din greșeală“ un cablu de energie electrică

Consiliul Județean Timiș continuă bătaia de joc la adresa cetățenilor județului în privința lărgirii la patru benzi a drumului județean Timișoara-Dumbrăvița-Giarmata-A1.

După ce lucrarea și-a dublat prețul, practic la ora actuală nu se mai poate avansa o cifră exactă a costurilor, după ce sensurile giratorii dintre Centura Timișoara și A1 sunt practic în miniatură și pun în pericol siguranța rutieră, după ce locuitorii comunei nu mai pot intra în curți din cauza diferenței de nivel prea mari, după ce au fost uitați stâlpi în mijlocul drumului, după ce pe benzile de circulație pe o bună bucată de drum nu au loc două mașini, deci drumul nu este la patru benzi, acum o nouă gafă iese la iveală.

De data aceasta incompetența Consiliul Județean, condus de Alin “Dorel“ Nica, a lăsat o bună parte din locuitorii comunei Dumbrăvița fără curent, deoarece firma contractată să execute lucrări la liniile de firobuz a tăiat “din greșeală“ un cablu.

În dimineața zilei de 13 februarie, un cablu de alimentare subteran a fost secționat de către o companie terță care făcea săpături în zonă, cauzând întreruperea alimentării cu energie electrică pe mai multe străzi din localitatea Dumbrăvița. Echipele de tehnicieni ale Rețele Electrice Banat au intervenit rapid și prin intermediul manevrelor de gestionare a rețelei de la distanță, au reușit realimentarea din alte surse pentru majoritatea clienților afectați. În prezent doar clienții de pe str. Berlin, nr 25-27 mai sunt nealimentați, însă depunem toate eforturile pentru a-i alimenta cât mai rapid cu energie electrică, termenul maxim al lucrărilor fiind ora 15. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți“, au transmis cei de la Rețele Electrice Banat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole