Domnişoara Poimâine a ajuns la Timișoara – scriitoarea DeBasm va citi povești la școlile din oraș în cadrul proiectului Capitala din Curtea Ta, parte a Timișoara 2023

Domnişoara Poimâine și Adina Rosetti au ajuns la Timișoara, iar echipa CiviCultura o însoțește în Iosefin, Fabric, Elisabetin și Blașcovici.

Ducem împreună Capitala culturală în curțile Școlii gimnaziale nr 1, Școlii gimnaziale nr 19, a Colegiului Național Bănățean și a Liceului Grigore Moisil. Cunoscuta scriitoare DeBasm va citi & povesti despre timp, vrăji, amintiri și planuri de viitor împreună cu copii mari și mici în 5 ateliere, marți 31 ianuarie. Vizita & atelierele Adinei Rosetti sunt susținute de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte Timișoara în cadrul programului ENERGIE! Burse de creație artistică“, arată CiviCultura.

Capitala din Curtea Ta este parte din Stația Îndrăznește! Dare! a Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” finanțat de Municipiul Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, prin Timotion și prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timiş este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole