Dominic Fritz: victorie în instanță asupra clanurilor mafiote – am făcut ceva ce Primăria Timișoara nu a făcut niciodată

Primăria Timișoara are în derulare un proiect pentru reabilitarea, extinderea și dotarea infrastructurii ambulatoriului O.R.L. din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgențe.

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat ieri că lucrările au fost sistate deoarece nu exista un acces auto din cauza unor clanuri de romi, așa cum puteți citi AICI, pe larg.

Municipalitatea a câștigat în instanță dreptul de acces pe teren, ocazie cu care primarul Dominic Fritz a declarat că un asemenea demers în justiție nu a mai fost făcut de primărie.

“Victorie în instanță. Speța e simplă: Primăria câștigă finanțare pentru o investiție importantă pentru oraș, construirea unei clinici ORL. Singurul acces rutier pe proprietate este de pe un teren al statului român, confiscat prin moduri dubioase de clanuri mafiote. Începe construcția, urmează șantajul: pentru a avea acces pe terenul orașului și pentru a duce la bun sfârșit investiția ni se cer 200.000 euro. Am făcut ceva ce Primăria Timișoara nu a făcut niciodată: am mers în instanță și am cerut prin ordonanță președințială să avem acces pe terenul orașului. Am câștigat“, a declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole