Dominic Fritz s-a apucat de tăiat cablurile de pe stâlpi – fără cască în cap precum Nicolae Robu

Operațiunea „ghilotina” a revenit în forță la Timișoara.

Dominic Fritz a decis să preia modelul lui Nicolae Robu, astfel că reprezentanți ai primăriei au trecut la tăierea cablurilor aeriene din zona Circumvalațiunii.

Asta după ce operatorii nu au dorit să le mute în subteran.

După ani de somații, gata cu haosul. Operatorii de rețele au tot promis că vor elibera stâlpii de cabluri și le vor trece în subteran. Nu s-a întâmplat nimic. Așa că, azi noapte echipele Municipalității au început tăierea cablurilor aeriene. Pe toate străzile pe care tăiem există canale subterane. Nu au nicio scuză în fața clienților lor. Peste 10 km de cabluri dați jos din zona Circumvalațiunii, noaptea trecută. Pe unii stâlpi sunt și 23 de cabluri. Pentru 3-4 companii. Operatorii ne spun că nici nu mai știu care cabluri mai sunt funcționale și care nu. Unele cabluri sunt acolo de când e internet în Timișoara”, a afirmat Dominic Fritz.

Potrivit primarului Timișoarei, operațiunea „ghilotina” va continua și în zonele Sever Bocu și Aradului, în perioada următoare, fără însă ca actualul primar să fie prezent la fața locului, precum predecesorul său și evenatul un membru USR să-l ajute să-și pună casca în cap.

Reamintim că o acțiunea similară a fost întreprinsă și de fostul primar Nicolae Robu, care însă a luat problema în propria mână și “a descins“ în mijlocul cablurilor, fiind ajutat să își pună casca în cap de Nicolae Bitea, la vremea respectivă director al Societății de Transport Public – STPT – actualmente trimis în judecată de DNA pentru dare de mită și angajat al unei asociații satelit a Consiliului Județean Timiș, asociații care au devenit adevărate “tomberoane de colectare“ a sinecuriștilor de partid ai PNL Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole