Dominic Fritz: pe bulevardul Stan Vidrighin șantierul e în avans față de grafic – am terminat jumătate din trotuarele și pistele de bicicletă

Primarul Dominic Fritz a prezentat astăzi stadiul lucrărilor de reabilitare derulate pe bulevardul Stan Vidrighin.

Pe Vidrighin am terminat jumătate din trotuarele și pistele de bicicletă și o parte din accesele spre curți. Șantierul e în avans față de grafic. E o lucrare mare, care a inclus și înlocuirea și modernizarea rețelei de apă canal. Îmbunătățim condițiile și siguranța pentru toți cei care se deplasează în zonă, fie că folosesc tramvaiul, bicicleta sau mersul pe jos.Trotuarele sunt realizate cu dale, iar pistele de bicicletă vor fi pe ambele sensuri de mers.  Lucrările de la giratoriu nu sunt lucrări ușoare, iar echipele noastre le vor închide la început de august. Apoi, vom mai avea un set de lucrări dificile la intersecția cu 1 Decembrie. La final însă vom avea aici un bulevard modern, funcțional pentru zecile de mii de timișoreni care îl folosesc“, a declarat Dominic Fritz.

Obiectivul de investiții „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseu 2, Calea Stan Vidrighin” este finanțat prin bugetul local al Municipiului Timișoara. Valoarea proiectului este de 83 de milioane de lei (TVA inclus), iar termenul de finalizare este 30.09.2024.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole