Dominic Fritz, mesaj de Sfânta Duminică a Floriilor: e o inspirație încurajatoare marea familie timișoreană în tradiția ei plurietnică și multiconfesională

Primarul Dominic Fritz a transmis un mesaj cu ocazia Floriilor în care vorbește despre vremurile actuale, pline de ură și înverșunare.

“M-am bucurat vineri alături de primitoarea comunitate evreiască la cina de Pesah. Astă noapte am primit și am împărtășit cu speranță și încredere reînnoită lumina Învierii. Iar astăzi, sărbătorim Sfânta Duminică de Florii, în așteptarea miracolului. Mă simt recunoscător pentru aceste momente de bucurie, comunitate și de pace sufletească în vremurile de ură și înverșunare pe care le trăim. E o inspirație încurajatoare marea familie timișoreană în tradiția ei plurietnică și multiconfesională.  Speranța și bucuria să vă însoțească în aceste zile însorite de sărbătoare! Paște fericit! Frohe Ostern! Boldog húsvétot! Duminică de Florii fericită și La mulți ani celor care sărbătoresc onomastica! Hag Pesah Sameah!“, a transmis Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole