Timișoara: concert Șuie Paparude pe scena FABER – în deschidere va cânta trupa Zimbru – evenimentul are loc joi, 7 septembrie, ora 19.30

Joi, 7 septembrie, de la ora 19.30, Șuie Paparude, grupul electro cel mai longeviv și iubit din România, concertează la FABER.

În deschidere va cânta trupa Zimbru.

Concertul marchează deschiderea expozițiilor „Semnalizatoare – Designul nu este un Panou de Bord” din cadrul Programului Bright Cityscapes și Performing 89, ambele găzduite de halele Azur.

Piesele „Pentru inimi” și „Armada verbală” care au asigurat de la lansarea lor climax în toate cluburile din România, se vor auzi live în Timișoara, joi seara.

Concertul de joi va debuta cu trupa indie-rock Zimbru. Îmbinând elemente din muzica synth-pop a anilor optzeci cu sonorități moderne art-rock și punk, live-urile Zimbru sunt pline de energie.

Grupul Zimbru este format din Teodora Retegan (voce, sintetizator, chitară), Oana Pop (tobe, percuție), Andrei Bobiș (sintetizator, sequencing, percuție), Paul Bucovesan (percuție, sintetizator, chitară bas).

Publicul este așteptat în incinta FABER de la ora 19.00. Accesul se poate limita din momentul epuizării capacității destinate audienței la concert.

Concertul este organizat de Universitatea Politehnică Timișoara, centrul cultural FABER și Institutul Prezentului și face parte din agenda Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole