Dominic Fritz, în vizită la serele Horticultura: vor colora la primăvară parcurile, piețele și scuarurile din Timișoara

Primarul Dominic Fritz a efectuat o vizită la serele Horticultura SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local, însoțit de directorul general Dan Rusu.

Edilul a declarat cu această ocazie că se pregătește sezonul de primăvară de plantări, după ce toamna trecută au fost plantați 600 de arbori, 3.000 de arbuști și 300.000 de flori și plante perene.

Colegii de la Horticultura pregătesc florile care vor colora la primăvară parcurile, piețele și scuarurile din Timișoara. Plantăm în oraș din producție proprie. Specialiștii de aici au selectat plantele care sunt mai rezistente la condiții de mediu dificile și nu au nevoie de îngrijire sau tratamente deosebite. Lucrăm la buget și spațiile verzi vor primi mai mulți bani anul acesta. Este al doilea an consecutiv cu creșteri ale sumelor alocate pentru îngrijirea și îmbogățirea spațiului verde din oraș. În toamna asta am plantat 600 de arbori, 3.000 de arbuști și 300.000 de flori și plante perene. Continuăm în primăvară“, a declarat Dominic Fritz.

Anterior luna acesta, societatea anunța că revitalizează producția proprie de plante anuale.

Suntem mândri să vă prezentăm aceste superbe irizine și ageratum care se dezvoltă în serele noastre, sub atenta îndrumare a specialiștilor Horticultura. Ele vor fi pregătite pentru plantările din această primăvară, și le veți putea admira în toată splendoarea lor în zonele centrale, de care noi ne ocupăm“, arătau cei de la Horticultura.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole